Yeniden başladı, Meteoroloji'den uyarı geldi

/ Kaynak: İHA
Yeniden başladı, Meteoroloji'den uyarı geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da beklenen sağanak yağış, akşam saatlerinde etkisini yeniden gösterdi.

İstanbul'da beklenen sağanak yağış, akşam saatlerinde etkisini yeniden gösterdi. İtfaiye birimleri olası su ve sel baskınlarına karşı teyakkuza geçti.

Meteoroloji İstanbul'u uyardı!
Meteoroloji'den yapılan açıklamada, İstanbul ve çevresinde bu gece ile yarın öğle saatlerine kadar kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle; ''İstanbul ve çevresinde bu gece saatlerinden başlayarak yarın (Cumartesi) öğle saatlerine kadar kuvvetli (21-50 mm) yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, dolu, yıldırım, kuvvetli rüzgar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.''
nbsp;
Akşam saatlerinde Anadolu Yakası'nda misket büyüklüğünde dolu yağarken, şiddetli yağış etkili oldu. Zaman zaman şiddetini artıran yağışlar araç sürücülerinin görüş mesafesini azalttı. Yağmur nedeniyle sürücüler D-100 karayolunda güçlükle ilerledi.
nbsp;
ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ VAR
nbsp;
Meteorolojinin son tahminlerine göre İstanbul'da yağışlar Çarşamba gününe kadar devam edecek. Cumartesi ve Pazar günü sağanak yağış, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ise gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...