Teşkilata Köşk ayarı

Teşkilata Köşk ayarı

GÜNDEM Haberleri

30 Mart seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu başarısını perçinlemek için stratejik adımlar atıyor.

Bu çerçevede, bazı teşkilat yönetimlerinde kan değişimine gidiliyor. Son olarak dün,?Ankara İl Başkanı Murat Alparslan'ın da aralarında olduğu bazı isimler, istifalarını Genel Merkez'e?sundu.?Alparslan yaptığı açıklamada "görülen lüzum üzerine istifa ettik" dedi. nbsp;
Teşkilattaki nöbet değişiminin, Köşk seçimlerine daha dinamik bir yapıyla girmek için gerçekleştiği kaydedildi. AK Parti'nin teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun istifası istenen başkanlara tek tek teşekkür ettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı Haziran ortasına teşkilatlardaki değişimin tamamlanması planlanıyor. Yeni ekipler, Başbakan Erdoğan'ın "kapı kapı dolaşan aktif teşkilat" hedefine uygun olarak belirlenecek. nbsp;
ŞIRNAK, İZMİR…
AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Demir de 40 kişilik yönetim kuruluyla birlikte istifa ederken, çarpıcı bir haber de İzmir'den geldi. Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve yönetiminin istifasını istediği iddia edildi. Dün Genel Merkez'de Soylu ile görüşen Akay'ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin de salı gününe kadar dilekçelerini Genel Merkez'e ileteceği belirtildi.
Oğuzhan Şahin / TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...