Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da korkutan TIR yangını

İstanbul'da korkutan TIR yangını

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Yenibosna'da bulunan bir TIR garajında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Alevler içinde kalan araç kısa sürede söndürüldü.

İstanbul Bahçelievler'deki Yenibosna TIR Garajı'nda kimyasal madde yüklü bir tırın dorsesinde çıkan yangın hasara yol açtı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Kocasinan ve Sefaköy itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın büyüyerek etraftaki nbsp;TIR ve dorselerine sıçradı. Kimyasal yüklü TIR'ları su ile söndürmekte zorluk çeken itfaiye ekipleri, köpük kullandı.

Polis, tırlarda yanan kimyasalın dumanının rüzgarın etkisiyle etrafa yayılması üzerine çevredekileri tırlardan uzaklaştırdı. İtfaiyenin uzun süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Bir vatandaş, "Patlamaları gördüm. Kamyon alev alev yanıyordu" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...