Mourinho'dan Beşiktaş'a bomba teklif

Mourinho'dan Beşiktaş'a bomba teklif

SPOR Haberleri

Senegalli golcüyü bırakmayan Jose Mourinho, Beşiktaş'a İspanyol yıldızı önerdi...

İngiliz yetkililer, Orman'a "Mou, Demba'yı göndermeyeceğini söyledi. Torres'i size kiralık olarak verelim" dedi. Başkan, El Nino'ya olumlu yaklaştı. Ama İspanyol golcü, yıllık 7 milyon euro istiyor.

Golcü transferi için İngiltere'ye giden Başkan Fikret Orman, Chelsea yetkilileri ile Demba Ba transferi konusunda görüşmeler gerçekleştirdi. Senegalli forvetin transferi için yoğun mesai harcayan Orman, Chelsea'den son yaptığı görüşmede ret cevabı aldı. Nedeni ise Teknik Direktör Jose Mourinho… Mou, Demba Ba'nın takımdan gönderilmemesi yönünde rapor verdiği bildirildi.

ÖZEN DE EL NİNO'YA 'ONAY'I VERDİ

İngiliz yetkililer, Orman'a Senegalli golcüyü kesinlik satmayacaklarını söyledi. Ama Chelsea, Beşiktaş'a bir teklif sundu. Chelseali yetkililer, Başkan Orman'a "Jose Mourinho, Fernando Torres'i göndermek istediğini bize söyledi. Torres'i size kiralık olarak verebiliriz. Bu konuda size söz verebiliriz. Ama onunla anlaşmanız gerekiyor" dedi. Gelen bu teklif sonrası Orman, Önder Özen ile görüştü ve 'Onay' aldı.

Orman, Fernando Torres'in transferine sıcak bakıyor.

YEDEK KALDIĞI İÇİN GİTMEK İSTİYOR

Bu transferin önündeki tek sorun 'El Nino'nun istediği yıllık ücret. İspanya Milli Takımı ile kampta olan 30 yaşındaki forvetin, bir yıl için 7 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Orman, Torres'in menajeri ile görüşme yapıp yıllık ücreti düşürmeye çalışacak. Bu sezon Chelsea'de kadroya girmekte zorlanan El Nino, 28 maçta 5 gol, 5 asist ile oynadı. Fransız basınına konuşan Torres, "Her maça ilk 11'de çıkan Torres'i gerçekten çok özlüyorum. Yedek kaldığım için üzgünüm" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...