Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Büyükada Bursa ve Kocaeli'ye bağlanıyor

Büyükada Bursa ve Kocaeli'ye bağlanıyor

YAŞAM Haberleri

BUDO, hizmet ağına pazar günleri yapılacak Büyükada turlarını da ekledi. İzmit'ten de Büyükada'ya vapur seferleri başlatıldı.

İstanbul - Bursa arasında deniz otobüsü seferleri düzenleyen Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO), hizmet ağına pazar günleri yapılacak İstanbul Büyükada turlarını da ekledi. nbsp;
BUDO İstanbul'dan satın aldığı 'Hamdi Karahasan' gemisi, 1 Haziran'dan itibaren Mudanya – İstanbul Büyükada turlarına başlıyor.
1980 yılında Haliç Tersanesi'nde inşa edilen GEMİ, 56 metre uzunluğunda, 10.5 metre genişliğindeki 1500 yolcu taşıma kapasitesine sahip. Gemi, saat 08.30'da Mudanya BUDO iskelesinden kalkıp Büyükada'ya demirleyecek. Günü Büyükada'da geçirme imkanı bulacak vatandaşlar saat 18.30'da da Büyükada'dan Mudanya'ya dönecek. Mudanya - Büyükada arasında 1-22 Haziran tarihleri arasında kampanya başlatan BUDO, bu tarihler arasında gidiş-dönüş ücretini 20 TL olarak belirledi. Ayrıca 'Hamdi Karahasan' gemisi, düğün, toplantı gibi her türlü organizasyon için de kiraya verilebilecek. En az üç saatlik kiralama sistemiyle hizmet verecek olan organizasyonlarda saat ücreti 900 TL olarak belirlenirken bu hizmetlerde ister körfez turu atılabilecek, istenirse bir noktaya demir atılabilecek.
Ayrıca Bursa - İstanbul deniz otobüsü seferleri düzenleyen BUDO, eğitim öğretim döneminin sona erdiği 13-14 Haziran tarihleri için de yolcuların mağdur olmaması için ek sefer düzenliyor.
BUDO ayrıca Mudanya'dan Kabataş'a 13 Haziran Cuma günü saat 16.15 seferi, 14 Haziran Cumartesi günü de 10.15 ve 20.00 seferleri ilave etti.
Kabataş'tan Mudanya'ya ise 13 Haziran Cuma günü saat 18.30, 14 Haziran Cumartesi günü ise 10.00 ve 22.15 seferleri eklendi.
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İzmit-Büyükada vapur seferleri de, yarın başlayacak. Seferlerin, 1-22 Haziran ile 3 Ağustos-14 Eylül tarihlerinde sadece pazar günleri yapılacağı kaydedildi. Sefer ücretlerinin 13.5, öğrenciler için de 12.5 lira olacağı ifade edilen açıklamada, Darıca'dan binecek yolcuların 8, öğrencilerin ise 7.5 lira ödeyeceği belirtildi. Açıklamada, yolculuk sırasında misafirlere çay ve su ikram edileceği kaydedilerek, "Bunun dışında yapılacak mehtap turları ise 6-21 Haziran ve 7 Temmuz-12 Eylül tarihlerinde her hafta sonu yapılacak. Buradaki fiyat tarifesi tam bilet 10 lira, öğrenci ise 5 lira olarak belinlendi. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da gezi esnasında dondurma, çay ve su ikramı yapılacak" ifadesine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...