Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus çetesi İstanbul'da dehşet saçtı

Rus çetesi İstanbul'da dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da anne-kızın yaşadığı eve giren 4 Rus saldırgan evdekilerin ellerini ve ağızlarını bağladı, 200 bin liralık ziynet eşyası ile bir otomobil çaldı.

Ünlü reklamcı ve halkla ilişkiler uzmanu Nazlı Çetinel Tecirmeoğlu ile annesi evlerine giren 4 kişi tarafından bağlandıktan sonra gasp edildi. Saldırganlar yaklaşık 200 bin nbsp; lira değerindeki ziynet eşyası ile anne-kızın Otomobilini alıp kaçtı

Ellerini bağladılar
nbsp;
Anne-kızı uyandıran gaspçılar ikilinin ağızlarını koli bandıyla kapatıp ellerini arkadan bağladı. Saldırganlar evde bulunan kasanın anahtarını istedi, buna karşı çıkan Tecirmeoğlu'nu darp etti. Tecirmeoğlu'ndan zorla kasa anahtarının yerini öğrenen zanlılar ziynet eşyaları ve otomobili alıp kaçtı.
nbsp;
Rusça konuşuyorlardı

Anne ile kızı polise verdikleri ifadelerinde saldırganların kasanın anahtarının yerini İngilizce sordukları ancak aralarında Rusça konuştuklarını anlattı. Polis daha önce evde çalışan yabancı uyruklu temizlikçi ile kamera görüntülerini mercek altına aldı. (HABERTÜRK)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...