Hami Mandıralı için karar günü

Hami Mandıralı için karar günü

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da sürüncemede kalan Hami Mandıralı'nın durumu bugün yapılacak Divan Genel Kurul'nda belli olacak

Trabzonspor'da teknik direktör problemi bugün yapılacak olan Divan Genel Kurulu toplantısında netliğe kavuşacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katılacağı toplantıda teknik direktör konusuna açıklık getirilmesinin yanı sıra, mali durum ve sezon planlamasıyla ilgili de önemli açıklamalar bekleniyor. Divan Genel Kurul toplantısı saat 11.00'de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Hami Mandıralı ile devam edip etmeyeceğimiz en kısa sürede netlik kazanacak. Hami Hoca ile devam etmezsek çok kariyerli, dünya çapında tanınan bir teknik direktörü Trabzon'a getireceğiz. Amacımız Trabzonspor'u önümüzdeki sezon şampiyon yapmak. Bunun için de gerek transfer gerekse teknik direktör çalışmalarımız büyük bir titizlikle sürüyor" dedi. nbsp;
Bu arada Divan Genel Kurulu öncesi Hami Mandıralı ile Başkan Hacıosmanoğlu'nun dün bir araya geldiği bildirildi. İkilinin görüşmesinden devam kararı çıkmazken, Hacıosmanoğlu'nun Mandıralı'nın yerine Vahid Halilhodzic'i düşündüğü, Boşnak çalıştırıcının Dünya Kupası sonrası imza atacağı iddia ediliyor.


Kazancıoğlu istifa etti
Trabzonspor dün şok bir istifa haberiyle sarsıldı. Son 5 yıldır Trabzonspor Kulübünde görev yapan Kulüp Genel Müdürü Metin Kazanhcıoğlu görevinden istifa etti. Bir süre önce izne ayrılan ve izni dün sona eren Kazancıoğlu istifa mektubunu kulübe gönderdi. Uzun yıllar TFF'de görev yapan ve bordo-mavili kulüpten önce Futbol Federasyonu'nda Genel Sekreterlik görevini yürüten Kazancıoğlu İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde genel müdür olarak görev yapıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...