Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'nin tek istediği kupa

Messi'nin tek istediği kupa

SPOR Haberleri

Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi, Brezilya'da 12 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı çok istediğini söyledi.

Arjantin formasıyla iki kez FIFA Dünya Kupası'na katılmasına rağmen çeyrek finalden daha yüksek bir başarıya ulaşamadığını hatırlatan Messi, Brezilya'da bu durumu değiştirmek istediğini vurguladı. Messi, "Dünya Kupası'nı çok istiyorum. Bunu sadece insanların benim hakkımdaki düşüncelerini değiştirmek için değil, müzemde eksik kalan tek kupa olduğu için de istiyorum" ifadesini kullandı. Arjantinli yıldız, Neymar, Ronaldo, Xavi, Robben ve Ribery'yi turnuvada kendisine rakip gördüğünü sözlerine ekledi. Lionel Messi, Barcelona'da birçok takım arkadaşının Dünya Kupası'nı kazanma sevincini yaşadığını ve onları kıskandığını da itiraf etti.

Ronaldo endişesi
Dünya Kupası'na hazırlanan Portekiz'de Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı sürüyor. Kamptaki ilk gününü salonda çalışarak geçiren yıldız oyuncunun Yunanistan ile bugün oynanacak hazırlık maçında forma giymesi beklenmiyor.

Favori Brezilya
Hollandalı efsanevi futbol adamı Johan Cruyff, Dünya Kupası'nın favorisinin Brezilya olduğunu söyledi. Ev sahibi ekibin çok güçlü bir takım olduğunu söyleyen Cruyff, "Konfederasyon Kupası'nda nasıl oynadıklarını herkes gördü'' dedi.

Balotelli yine kızdıracak
İtalyan yıldız Mario Balotelli, İngiltere'nin Dünya Kupası şansını yorumladı. Golcü oyuncu, "İtalya favori demiyorum ama İngiltere'ye göre daha fazla iyi oyuncumuz var. Dünya Kupası'nı kazanmış isimlere sahibiz. İngiltere'de çeyrek final gören isim var mı?" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...