Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cavcav: Jimmy beni dinlerse çok kazanır

/ Kaynak: AA
Cavcav: Jimmy beni dinlerse çok kazanır

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: "Jimmy'nin babasının da babası yaşındayım, beni dinlerse daha çok kazanacaktır"

İlhan Cavcav, transfer dönemi öncesi ismi İstanbul takımlarıyla anılan kırmızı-siyahlı kulübün futbolcusu Jimmy Durmaz'ın, başkent temsilcisiyle 1 yıllık daha kontratının olduğunu hatırlattı. Jimmy Durmaz'a ilişkin transfer haberlerini basından takip ettiğini belirten Cavcav, ligin bittiğini ve kulüplerin sezon öncesi kadro kurma çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Futbolcularımıza tekliflerin gelmesi normal, ancak daha sürecin başındayız, önümüzde uzun zaman var" diye konuştu. "Gençlerbirliği değil de başka takımda olsaydı ben de Jimmy'yi transfer etmek isterdim" diyen İlhan Cavcav, genç futbolcunun İstanbul'da oynamak istemesini de anlayışla karşıladığını ifade etti. Sezonun son haftasından bu yana Jimmy'yi de babasını da görmediğini ve bir görüşme yapmadığını belirten Cavcav, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tür transfer haberleri daha çok yazılır çizilir. Bana gelen bir şey yok. Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne başka bir takım... Henüz eline kağıdı alıp kapımızı çalan da olmadı. Jimmy'nin babasının da babası yaşındayım. Eğer daha çok kazanmak, daha iyi yerlerde olmak istiyorsa beni dinlemeli. 'Hakkımda son kararı Cavcav verir' demiş. Ben Jimmy'nin dedesi değilim ama futbolcularımı ve onların menfaatlerini aile büyükleri kadar hatta onlardan daha çok düşünürüm."
Futbolcuları için "onlar benim evlatlarım" ifadesini kullanan tecrübeli başkan, daha önce evladı gibi davranan oyuncular nasıl daha çok kazandıysa Jimmy'nin de kendisini dinlemesi durumunda "daha çok kazanacağını" sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...