Fenerbahçe'den Erkan Zengin'e teklif!

Fenerbahçe'den Erkan Zengin'e teklif!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Erkan Zengin'in transferi için Eskişehirspor'a para + Recep Niyaz + Holmen'i önerecek.

Yabancı kuralının 5+3 olarak değişmesi üzerine kulüpler transferde yerli oyunculara hücum ederken, bu konuda çarpıcı bir hamle de Fenerbahçe'den geldi. Sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği ve sezon başında da transfer listesinde yer alan Erkan Zengin için tekrar harekete geçti. 29 yaşındaki oyuncuyu rakiplerine kaptırmak istemeyen Fenerbahçe, para + Recep Niyaz + Samuel Holmen teklifiyle Eskişehirspor'un kapısını çalacak.


'BAŞKASINI AKLINDAN BİLE GEÇİRME'
Öte yandan Ersun Yanal da Erkan Zengin'in Trabzon veya G.Saray'a gitme ihtimaline karşı boş durmuyor. Eski öğrencisini sık sık arayan Yanal'ın "Senin yerin F.Bahçe. Başka takımları aklından bile geçirme. Eğer kulüpler anlaşırsa yeniden beraber çalışacağız" dediği öğrenildi. Bu arada Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç ise "Trabzon, Erkan için para ve oyuncu teklifi yaptı. F.Bahçe'nin de yeni bir teklif sunacağı yönünde bize ulaşan bilgiler var" dedi.


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...