19 aylık bebeği bu hale bir polis getirdi

19 aylık bebeği bu hale bir polis getirdi

DÜNYA Haberleri

ABD'de bir eve uyuşturucu baskını yapan SWAT Timi baskında ses bombası kullanınca daha 19 aylık bir bebek işte bu hale geldi.

ABD'nin Georgia eyaletinde bir eve yapılan uyuşturucu baskını sırasında SWAT Timi'nin attığı ses bombası 19 aylık bebeğin beşiğine düştü.Olayda ağır yaralanan Bou isimli bebek kaldırıldığı hastanenin yanık bölümünde doktorlar tarafından suni komaya sokularak tedavi altına alındı.Atlanta kentinde sabaha karşı yapılan baskın sırasında evdeki herkes uykudaydı. SWAT Timi'nin düzenlediği operasyonda evde uyuşturucu bulunup bulunmadığı açıklığa kavuşmadı. Mülke giriş izni çıkaran polisin, evde uyuşturucu ve silahlar bulunduğuna dair istihbaratları bulunduğu açıklandı.Polis şefi yaptığı açıklamada tüm departmanın yaşananlardan ötürü üzgün olduğunu ve olayın bir kaza olduğunu söyledi.
MİLLİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...