Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Seki, 4 adreste bulunamadı

Deniz Seki, 4 adreste bulunamadı

GÜNDEM Haberleri

6 yıl 3 ay hapis cezası onanan şarkıcı Deniz Seki, polisin bastığı evinin de arasında bulunduğu 4 adreste bulunamadı

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı'na gönderilen şarkıcı Deniz Seki, polisin bastığı evinin de arasında bulunduğu 4 adreste bulunamadı. Deniz Seki, 24 saat önce bir hayranının twitini retweet ederken, 10 saat önce de facebook sayfasından,"Umut yok dua var" yazısıyla başlayan bir mesaj paylaştı. nbsp;Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki'nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı'na gelmişti. Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki'nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, dosyayı İnfaz Savcılığı'na göndermişti. Mahkeme, Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı "Yeniden yargılama" talebinin reddine karar vermişti. nbsp;


10 SAAT ÖNCE FACEBOOK SAYFASINDA MESAJ GEÇTİ
Yakalama kararının UYAP'ta yer almasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Deniz Seki'nin Tarabya'daki evinin de arasında bulunduğu 4 adres belirlendi. Bu adreslere seri baskınlar yapıldı ancak Deniz Seki'nin izine rastlanmadı. Polis, Deniz Seki'nin izine ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken, Deniz Seki'nin sahibi olduğu iddia edilen twitter hesabında 24 saat önce, aranmaya başlandığı dakikalarda, bir takipçisinin twitini retweet ettiği görülüyor. 10 saat önce de facebook hesabı olduğu iddia edilen sayfada, "Umut yok dua var. Çok istemek yok, Allah'a yalvarmak var. Acele davranmak yok, sabretmek var. Ve imkansız diye birşey yok, Çünkü Allah var" mesajı yer aldı. nbsp;Bu mesajın geçilmesinden sonra, takipçileri Deniz Seki'ye destek yorumları yazdı. Sayfada Deniz Seki'yi eleştirenlerin de yorumları yer aldı.


3 YIL 6.5 AY CEZAEVİNDE
İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki'nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...