HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Almanya'da 5 aylık Muhammed'i ailesinden kopardılar

Kaynak: DHA
Almanya'da 5 aylık Muhammed'i ailesinden kopardılar

YAŞAM Haberleri  / DHA

Almanya'da hastaneye kaldırılan 5 aylık Muhammed Oral, doktorların ailesinin küçük Muhammed'e şiddet gösterdiğini iddia etmesi üzerine ailesinden alındı.

Almanya'da ailesinden koparılan Türk çocuklar listesine bir yenisi daha eklendi. Bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 5 aylık Muhammed Oral götürüldüğü hastanede doktorların şiddet gördüğünü iddia etmesi üzerine ailesinden alınıp, koruyucu aileye verildi. Aile büyük bir şaşkınlık yaşarken Umut Yıldızı Derneği tarafından Muhammed'in geri alınabilmesi için Almanya çapında protesto çağrısı yapıldı. Solunum sıkıntısı sebebiyle annesi tarafından masaj yapılan Muhammed'e gençlik dairesi şiddet uygulandığı iddiasında bulundu. 5 aylık Muhammed bebek 5 polis tarafından ailesinden koparıldı. Baba İsmail Oral olayı protesto etmek amacıyla 31 Mayıs'da Velbert'te yürüyüş düzenleyeceklerini söyledi ve Başbakan Erdoğan'dan kendisine yardımcı olmaları çağrısında bulundu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...