Beşiktaş'ta gündem Demba Ba

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta gündem Demba Ba

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş, ilk transferini forvet hattına yapacak. Siyah-beyazlıların gündemindeki bir numaralı isim ise Chelsea'li Demba Ba.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Başkan Fikret Orman Chelsea'li Demba Ba için İngiltere'ye giderken, futbol direktörü Önder Özen ise Brezilya'da genç oyuncular keşfinde. nbsp;Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Senegalli yıldız golcü Demba Ba'yı takıma kazandırmak için Chelsea Kulübü yetkilileriyle temaslarını sürdürüyor. Demba Ba transferinde bütün yetkileri üstlenen Başkan Orman, özellikle Diego Ribas transferinde Brezilyalı futbolcuyu Fenerbahçe'ye kaptırdığı için, bir hüsran daha yaşamamak adına bütün imkanlarını seferber ediyor. nbsp;İngiliz Kulübü Chelsea ise Demba Ba konusunda kararsız. Mavilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, özellikle forvet hattına istediği Diego Costa ya da Lavezzi gibi isimlerin transferlerinin gerçekleşmemesi durumunda ise Demba Ba'yı göndermeyi düşünmüyor. Beşiktaş için sürecin uzayacak olması ise Başkan Fikret Orman'ın başka seçeneklere yönelmesine yol açabilir. İngiliz basınında çıkan söylentilere göre de, eğer Chelsea kısa bir zaman içinde forvet hattına transfer yaparsa Demba Ba'nın Beşiktaş'a transferinin gerçekleşeceği bildiriliyor. nbsp;Öte yandan Başkan Orman'ın pazartesi gününe kadar Londra'da temaslarını sürdüreceği ve transferde önemli bir aşama kaydederek İstanbul'a döneceği de gelen haberler arasında. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...