Salih Uçan'dan flaş Roma açıklaması!

Salih Uçan'dan flaş Roma açıklaması!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan, İtalya'nın Roma kulübüne olan olası transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Salih Uçan, Marmaris'te hayranlarıyla bir araya gelerek formasını imzaladı. Marmaris Belediyespor'un altyapısından yetişen Salih Uçan, iki haftalık tatil için çocukluğunun geçtiği ve ailesinin yaşadığı Marmaris'e geldi. Marmaris Fenerbahçeliler Derneği tarafından yat limanındaki Yelken Restoran'da düzenlenen etkinliğe katılan Uçan, futbolseverlerle buluştu.
Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği genç futbolcu, sevenleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi, formasını imzaladı. Uçan'a ilgi gösterenler arasında yabancı turistler de yer aldı. İlçede tatilini geçiren Celtic taraftarı İskoç çift, genç oyuncu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Çift, genç oyuncunun kendi takımlarında oynamasını istediklerini dile getirdi. Etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Salih Uçan, Marmaris'te 7 yaşında futbola başladığını söyledi. 14 yaşında kadar Marmaris Belediyespor'da top koşturduğunu anlatan Uçan, "Marmaris'te çok iyi hocalarla oldum, şampiyonluklar gördüm. Çocukluğumun en güzel günlerini burada yaşadım. Daha sonra Bucaspor'a transfer oldum" dedi.
- Roma'ya transfer iddiası
Bucaspor'da oynarken maçlarını izleyen Aykut Kocaman'ın kendisini Fenerbahçe'ye transfer ettiğini ifade eden Salih Uçan, "Her zaman iyi bir yerlere geleceğimi düşünüyordum ve hayal ediyordum. Fenerbahçe'ye transfer olarak hayallerim gerçekleşti" diye konuştu.
Basın mensuplarının Roma'ya transfer olacağı yönündeki soruları üzerine ise Uçan, "Bugün Marmarisimizi, Fenerbahçemizi konuşalım. Başka bir zaman, uygun olduğu zaman transferi de konuşuruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...