Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google'dan o habere açıklama

Google'dan o habere açıklama

TEKNOLOJİ Haberleri

'Google Türkiye'yi dikkate almayacak' yönünde çıkan haberlere Google'dan açıklama geldi.

Söz konusu uygulama Avrupa Adalet Divanı'nın kararı doğrultusunda yalnızca 32 Avrupa ülkesini kapsamaktadır, herhangi bir ülkenin dışlanması gibi bir yaklaşım kesinlikle söz konusu değildir.
nbsp;
Google Açıklaması: "Avrupa Adalet Divanı'nın yakın zaman önce aldığı karar çerçevesinde Avrupalı kullanıcıların arama motorumuzda yer alan sonuçların kaldırılmasını talep edebilmelerine yönelik bir web formu hazırladık. Mahkemenin söz konusu kararı, Google'ı bir bireyin unutulma hakkı ile kamuoyunun öğrenme hakkı konusunda verilmesi zor kararlarla karşı karşıya bırakmaktadır. Mevcut süreçte, bu konuların ayrıntılı şekilde ele alınması için uzmanlardan oluşan bir danışma kurulu oluşturuyoruz. Bunun yanı sıra, söz konusu kararın doğru şekilde değerlendirilip hayata geçirilmesi için, veri koruması konusunda faaliyet gösteren yetkililerle de birlikte çalışacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...