Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli Emniyeti'nde 'paralel yapı' operasyonu

/ Kaynak: DHA
Kocaeli Emniyeti'nde 'paralel yapı' operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kocaeli Emniyeti'nde 17 Aralık operasyonunun ardından gerçekleşen 'paralel yapılanma' soruşturması sonucu bir şube müdürü ile 2 polis memuru açığa alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde, 17 Aralık Operasyonu'nun ardından İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'in de aralarında bulunduğu emniyet müdür yardımcısı, müdür ve ilçe emniyet müdürleri ile 100'ün üzerinde nbsp; polisin görev yerleri değiştirildi. Son olarak ise bir şube müdürü ile 2 polis memuru açığa alındı. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

Ankara'dan gelen müfettişlerin 'paralel yapılanma' şüphesiyle gerçekleştirdiği soruşturma geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Müfettişlerin raporu sonrasında, aralarında ilçe emniyet müdürlerinin de bulunduğu bazı müdürlerin görevi değiştirildi. Dün de, İstihbarat Şube Müdürü'yken önce geri hizmete alınan, sonra Personel Şube Müdürlüğü'ne atanan Metin Canbay bu kez açığa alındı. Metin Canbay ile birlikte İstihbarat Şube'de görevli 2 polis memurunun daha görevlerini kötüye kullandıkları iddiasıyla açığa alındıkları öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...