İşte İstanbul'da iptal edilen seferler

İşte İstanbul'da iptal edilen seferler

GÜNDEM Haberleri

Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle Taksim çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bazı ulaşım seferleri iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

Metro seferleri ise Osmanbey'e kadar yapılıyor. Taksim - Kabataş Füniküler sistemi iptal. Ayrıca Şehir Hatları vapur seferlerinin iptaline ilişkin Twitter'dan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "İkinci bir duyuruya kadar Anadolu'dan Avrupa'ya tüm seferlerimiz iptal edilmiştir." denildi. nbsp;İstanbul Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre saat 15:00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar Anadolu'dan Avrupa'ya tüm vapur seferleri iptal edildi.


FÜNİKÜLER DE İPTAL
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Taksim-Kabataş Füniküler ve Maçka-Taşkışla Teleferik hatlarında seferler Valilik kararı gereği yapılamıyor.


METRO DA OSMANBEY'E KADAR nbsp;
Güvenlik önlemleri çerçevesinde metro seferlerinde de düzenlemeye gidildi. Polis metro istasyonu girişini de kapatırken, Hacıosman-Taksim metro seferleri Osmanbey'e kadar yapılabiliyor.


TAKSİM'E ÇIKAN YOLLAR KAPATILDI
Gezi Parkı olaylarının yıl dönümü nedeniyle polis Taksim ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.Önlemler çerçevesinde Taksim'e çıkan yollar, polis çekicileriyle kapatıldı. Otomobilleri ile Taksim istikametine gitmek isteyen vatandaşlar alternatif güzergahlara yönlendirildi.Bazı vatandaşların da duruma tepki gösterdiği görüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...