Twitter'daki 'gizli para' oyunu yaygınlaşıyor

Twitter'daki 'gizli para' oyunu yaygınlaşıyor

YAŞAM Haberleri

Zengin olsaydınız paranızla ne yapardınız? Amerika Birleşik Devletleri'nde başlatılan bir oyun insanları sokağa döküyor.

İsmini açıklamayan bir bağışçı sosyal paylaşım sitesi twitter'da ipuçları vererek şehrin bir noktasına sakladığı parayı insanların bulmasını sağlıyor. Sitede 'hiddencash' (gizli para) rumuzunu kullanan gizemli kişi hiçbir siyasi, dini ya da ticari çıkar peşinde olmadığını söylüyor.

Adresi bulanlarsa paranın keyfini çıkarıyor: "Onun ipucunu yolladığını gördüm. Oranın Echo olduğunu anladım. Çünkü üç defa aynı şeyi gönderdi. Hemen anneme söyledim. Hadi kalk Echo Parkı'na gidiyoruz dedim. Öyle de yaptık. Burada da 186 Dolar var."

San Francisco, San Jose ve Los Angeles'da oynanan oyunun ardından yeni adresin New York olacağı belirtiliyor. Yardım kampanyasına dönüşen benzer bir oyun Colorado'da başka bir bağışçı grubu tarafından başlatıldı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...