Gaziantep'te fabrika yangını

/ Kaynak: AA
Gaziantep'te fabrika yangını

YAŞAM Haberleri  / AA

Rüzgar nedeniyle hızla yayılan yangın devam ediyor

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir kağıt fabrikasında başlayan ve rüzgar nedeniyle hızla yayılan yangın devam ediyor. Alınan bilgiye göre, Kızılcakent Mahallesi'nde faaliyet gösteren kağıt fabrikasının kağıtların bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İşçilerin haber vermesi üzerine fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmekte güçlük çekince kepçeler fabrikanın duvarlarını yıktı. İtfaiye ekiplerine fabrika işçileri ile belediye tarafından olay yerine sevk edilen işçiler de yardımcı oldu. Kısa sürede büyüyen yangına Gaziantep ve Nizip ilçesinden gelen itfaiye ekipleri 7 ayrı yerden müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına müdahale devam ediyor.

Jandarma fabrikada çevre güvenliği alırken, olay yerine gelen İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz işyeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...