Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Isparta'da Metin Feyzioğlu'na tepki

/ Kaynak: İHA
Isparta'da Metin Feyzioğlu'na tepki

GÜNDEM Haberleri  / İHA

TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, konferans vermek için geldiği Isparta'da AK Parti Gençlik Kolları üyesi bir grup tarafından protesto edildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak Isparta'ya gelen TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, konferans vereceği Belediye Kültür Sineması önünde AK Parti Gençlik Kolları üyesi bir grup tarafından protesto edildi. Sloganlar eşliğinde Feyzioğlu'nu protesto eden grup, çevik kuvvet ekipleri tarafından ablukaya alındı. Polis kordonunun yanında toplanan Atatürkçü Düşünce Topluluğu, CHP Gençlik Kolları ve TGB'li gençler de sloganlar atarak AK Partili gençlere karşılık verdi. Çevik kuvvet ekipleri tarafları sakinleştirerek, arbedeyi önledi. TBB Başkanı Prof. Dr. Feyzioğlu, emniyet güçleri ve korumalar eşliğinde Kültür Merkezi'ne girdi.

Konferansta bina önünde yaşanan olaylara değinen Feyzioğlu, "Onların düşüncelerine sonuna kadar saygı gösteriyorum. Sanırsam beni protesto ediyorlar. Ama bizim farkımız burada. Biz eleştiriye, düşünce hürriyetine kapalı olamayız. Biz birbirimize düşman ilan etmeyiz. Düşünceden korkmayız ki eleştiriden çekinelim. Birbirimize sevgiyle yaklaşır, kucaklaşırız, milletin bir ferdi olarak bağrımıza basarız. Hangi siyasi partiye mensup olursak olalım, başka bir siyasi parti mensubunu düşman ilan etmeyiz. Çünkü bizim temsil ettiğimiz değerler Cumhuriyetin temel değerleridir. Biz böyle bir Cumhuriyetin içinden geldik ve böyle bir Cumhuriyeti yükseltmek istiyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...