Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binler İsrail'i protesto etti

/ Kaynak: İHA
Binler İsrail'i protesto etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mavi Marmara olayının 4'üncü yılında binlerce kişi İsrail'i protesto etti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, "Allah nasip etti, İsrail'in sırtını yere getirdik" dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Mavi Marmara saldırısını 4'üncü yılında binlerce kişinin katılımıyla Sultanahmet'ten Sarayburnu'na 'Kudüs ve Mescid-i Aksa Yürüyüşü' gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından Sarayburnu'nda bulunan Mavi Marmara gemisinin yanında anma programında toplanan binlerce kişi İsrail'i protesto etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım yaptığı konuşmada, "Sizlere bir müjde vereyim. Allah nasip etti, İsrail'in sırtını yere getirdik. Allah'a şükürler olsun. Herkes diyordu ki, 'İsrail yargılanamaz. Bunlar çocukları vurduğu zaman yargılanamaz, kadınları vurduğu zaman yargılanamaz' dediler. Türkiye mahkemelerinde dava açtığımız zaman İsrail ve buradaki yandaşları bize dediler ki, 'bu bir tiyatrodur' dayandık, sabrettik, kazandık ve tiyatroyu onlara gösterdik. Yakalama kararı, tutuklama kararı çıkardık. Ben buradan sesleniyorum. Ey Siyonistler, tiyatro diyorsunuz da niçin panikle korkarak, telaşla İnterpol'a başvuruyorsun da diyorsun ki 'aman ha bu kararı yürürlüğe koyma' hani tiyatroydu. Türkiye'deki cesur yargıçları, cesur savcıları da tebrik ediyorum. Bir alkışta onlara" diye konuştu.

Mavi Marmara olayında hayatını kaybedenlerin anıldığı akşamda duygulu anlar yaşanırken, binlerce kişi programın bitmesiyle sessizce dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...