Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Bu şarkı da çevik kuvvete gelsin"

"Bu şarkı da çevik kuvvete gelsin"

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi'nde yaşanan müdahalenin ardından bir grup eylemci, Ferdi Tayfur taklidi yapan bir kişiye eşlik ederek polislere şarkı söyledi.

Polis, şarkı söyleyen eylemcilere TOMA ile müdahale etti. İstiklal Caddesi'ndeki müdahaleler sırasında bir polis helikopteri bölgede turlayarak gözlem yaptı. Zaman zaman devam eden müdahaleler sırasında ise Çiçek Pasajı'nda bulunan bir kişi müdahale sırasında ayağından yaralandı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan müdahaleler sırasında bir kişi, Galatasaray Meydanı'nda Ferdi Tayfur taklidi yaptı. Ferdi Tayfur'un şarkılarını söyleyen şahsa, çevredeki eylemciler de eşlik etti. "Bu şarkı da çevik kuvvete gelsin" diyen şahıs, ardından Ferdi Tayfur'un "Benim Gibi Sevenler" isimli şarkısını söyledi. Bir süre sonra TOMA gruba doğru ilerlemeye başlayınca taklit yapan şahıs hemen uzaklaştı. Polis ise toplanan kalabalığa müdahale etti. TOMA'lı müdahalenin ardından eylemciler kaçtı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...