Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 9 yaralı

/ Kaynak: DHA
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 9 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Antalya'dan Çorum'a giden yolcu otobüsünün Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde şarampole devrilmesi sonucu 9 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar Emirdağ'a bağlı Gömü Beldesi girişindeki kaza, saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'dan Çorum'a giden Ali K. yönetimindeki 34 GT 7035 plakalı yolcu otobüsü, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, otobüsteki 31 yolcudan 1'i ağır 9'u yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Çevredekilerin de yardımıyla otobüsten çıkarılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Çevrede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, yara almayan yolcuları başka bir otobüse naklederek gönderdi. Jandarma ekipleri, yolculara ait valizleri ve eşyaları da askeri araçlarla karakola götürdü.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...