Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Caner Erkin oyunu!

Galatasaray'da Caner Erkin oyunu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen Caner Erkin'e Galatasaray'ın cazip bir teklif sunarak aklını karıştırdığı ortaya çıktı.

Transfer dönemin resmen başlamadı, ancak şimdiden savaş çıktı. Ligi şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'nin en önemli yıldızlarından Caner Erkin için Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ın da devreye girdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin yıllık 1.7 milyon euro teklif ettiği milli futbolcuyu markaja alan Aslan'ın senelik 2.5 milyon euro önerdiği kaydedildi. Operasyonu çok gizli bir şekilde yöneten Ünal Aysal ve kurmayları Caner'in aklını karıştırmayı başardı.


Fiyatı yükseldi!
Galatasaray yönetimi bu hamlesiyle birlikte ezeli rakibi Fenerbahçe'ye bir gol atmayı başardı. Eğer Caner Erkin, Galatasaray'a imza atarsa Sarı-kırmızılılar yılın transferini yapmış olacak. Diğer durumda milli futbolcunun Fenerbahçe'de kalması için Sarı-lacivertliler kesenin ağını açmış olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...