Suratı yandı 10 milyon dolar kazandı

Suratı yandı 10 milyon dolar kazandı

YAŞAM Haberleri

Avustralya, 3 yıl önce maraton sırasında çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalıp yüzü yanan Turia Pitt'e tazminat ödeyecek.

Batı Avustralya eyaletinde 2011'de düzenlenen 100 kilometrelik Kimberley Ultra Maraton koşusu sırasında yarış güzergahında çıkan yangında yaralanan atletlerden Turia Pitt, maratonun organizatörüyle anlaşmaya vardı. Olayın ardından hakkında dava açılan maratonun organizatörü Hong Kong merkezli Racing The Planet ile Pitt'in avukatı Greg Walsh arasında yapılan gizli görüşmede mutabakat sağlandığı ve şirket yetkililerinin 26 yaşındaki atlete 10 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ettiği belirtildi. Maraton öncesinde modellik yapan Pitt, yangının ardından yaklaşık 3 milyon dolar tutarında çok sayıda ameliyat geçirdi. Pitt, vücudunun ve yüzünün çeşitli bölgeleri için hala birçok operasyona girmek mecburiyetinde kalacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...