Deniz Seki Bakın Nerede Ortaya Çıktı? (DENİZ SEKİ kimdir?)

Deniz Seki Bakın Nerede Ortaya Çıktı? (DENİZ SEKİ kimdir?)

MAGAZİN Haberleri

Hakkında tutuklama kararı çıkarılan ve 4 adreste bulunamayan şarkıcı Deniz Seki, Facebook'ta ortaya çıktı. Seki mesajı ile şaşırttı

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki'nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı'na gelmişti. Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasının ardından Deniz Seki'nin dosyasına bakmakla görevlendirilen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, dosyayı İnfaz Savcılığı'na göndermişti.
Mahkeme, Seki'nin avukatı Naim Karakaya tarafından yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı "Yeniden yargılama" talebinin reddine karar vermişti.

Kaçtı sanılan Deniz Seki bakın neredeymiş!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin annesi kızının nerede olduğunu söyledi. Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki hakkında yakalama çıkarıldı. Polis 4 ayrı adrese gitti ancak Deniz Seki'ye ulaşamadı. Hal böyle olunca herkesin aklına 'Deniz kaçıyor mu?' sorusu geldi. Vatan muhabiri ise ünlü şarkıcının annesi Güler Seki'ye ulaştı. Telefonda hıçkırarak ağlıyordu. Gözyaşları sadece kızı Deniz için değildi. Yakın bir akrabası hayatını kaybetmiş. Kaçtı sanılan Deniz de son ana kadar hastanede eniştesinin başındaymış. Güler Seki aradığımda cenazedeydi. Konuşmakta güçlük çekiyordu. Zor da olsa bir kaç cümle söyleyebildi: 'Kızım için dua edin.'


4 ADRESTE BULUNAMADI
Yakalama kararının UYAP'ta yer almasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Deniz Seki'nin Tarabya'daki evinin de arasında bulunduğu 4 adres belirlendi. Bu adreslere seri baskınlar yapıldı ancak Deniz Seki'nin izine rastlanmadı.


FACEBOOK'TA ORTAYA ÇIKTI
Polis, Deniz Seki'nin izine ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken, Deniz Seki'nin sahibi olduğu iddia edilen twitter hesabında 24 saat önce, aranmaya başlandığı dakikalarda, bir takipçisinin twitini retweet ettiği görülüyor. 10 saat önce de facebook hesabı olduğu iddia edilen sayfada, "Umut yok dua var. Çok istemek yok, Allah'a yalvarmak var. Acele davranmak yok, sabretmek var. Ve imkansız diye bir şey yok, Çünkü Allah var" mesajı yer aldı. Bu mesajın geçilmesinden sonra, takipçileri Deniz Seki'ye destek yorumları yazdı. Sayfada Deniz Seki'yi eleştirenlerin de yorumları yer aldı.


3 YIL 6.5 AY CEZAEVİNDE
İnfaz Kanunu kapsamında Deniz Seki, aldığı hapis cezasının 3'te 2'sini cezaevinde geçirecek. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, 4 yıl 2 ay cezaevinde kalacak. Ancak daha önce 7,5 ay cezaevinde yatan Seki'nin yattığı süre de 4 yıl 2 aydan düşülecek. Buna göre Seki 3 yıl 6,5 ay daha cezaevinde yatacak. Ancak Deniz Seki, cezaevinde geçireceği sürenin son 1 yılını da denetimli serbestlik kapsamında dışarıda geçirebilecek.

DENİZ SEKİ KİMDİR?

Deniz Seki (d. 1 Temmuz 1970, İstanbul), Türk pop müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı. Seki, ikisi sinema, biri televizyon dizisi olmak üzere toplam 3 filmde rol almıştır. Seki 2012'nin Şubat ayında[kaynak belirtilmeli] gösterime giren Eşruhumun Eşzamanı filminde oynadı.

HAYATI VE KARİYERİ

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak. Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada Seki, serbest bırakılmış ve hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştır. Uyuşturucu iğrenç bir şey. Uyuşturucu kullanan insanlar, kullanmaya başladıkları andan itibaren kendilerini yok etmeye de başlıyor. Ama çaresizlik seni o kötü yollara sürüklüyor. Sonra aklın başına geliyor ama iş işten geçmiş oluyor.

Deniz Seki, nbsp;Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozulmuş ve Seki hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirmiştir. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Seki aleyhine mahkemece 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapsi istenmiştir. Ayrıca davayı yöneten Savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istemiştir. Davada diğer 15 sanıklarında 7.5 ile 39 yıl hapsi istenmiştir. Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvurulmuştur.[6] 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürülmüştür. Deniz Seki adliyeden çıkarılırken gözyaşlarını tutamamıştır. Seki, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edilmiştir. Cezaevinden elinde Kuran ile çıkan Seki, "Değiştim, yepyeni pırıl pırıl, gerçekten arınmış bir Deniz Seki göreceksiniz" demiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...