Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elmander'den şok karar! Bursaspor...

Elmander'den şok karar! Bursaspor...

SPOR Haberleri

Gelecek sezon takımda olması beklenmeyen oyuncunun geleceği yavaş yavaş belli oluyor.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu ikinci olarak tamamlayan ve gelecek sezon da yabancı sayısının azalacak olması yüzünden kadrosunda yapılanmaya gidecek olan Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen yıldız oyuncunun yeni takımı belli olmak üzere.
Bu sezonu yabancı sınırlaması yüzünden İngiltere Premier Lig ekiplerinden Norwich City'de kiralık olarak geçiren İsveçli yıldız Johan Elmander, Galatasaray'daki sözleşmesinin de sonuna geldi. Yabancı sınırı yüzünden az sayıda olan kontenjana yüksek kalitede isimler monte etmek isteyen sarı kırmızılarda, taraftarın göz bebeği Elmander ile sözleşme yenilenmedi. Norwich City'den de ayrılan ve boşa çıkacak olan Elmander, gelecek sezon için teklifleri değerlendirmeye başlarken Süper Lig'den sürpriz bir takımla anlaşmaya çok yakın. Teknik direktörlük görevine eski Trabzonsporlu Şenol Güneş'i getiren ve bir yapılanma sürecine giren Bursaspor, bonservisi elinde olan oyuncu için tekliflerini yaptı ve Elmander ile büyük ölçüde anlaştı. Yıllık garanti ücret olarak İsveçli oyuncuya 1.5 milyon Euro teklif eden yeşil beyazlılar, oyuncuyu kadrolarına katmakta çok kararlı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...