Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın Olcan aşkı bitmiyor!

Beşiktaş'ın Olcan aşkı bitmiyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Olcan Adın için yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetim Trabzonspor'a 2 milyon euro ve Sivok ile Holosko'yu önerecek.

Beşiktaş Olcan Adın için Tomas Sivok ve Filip Holosko'yu gözden çıkaracak.

Siyah beyazli yonetim kadrosuna katmak istedigi Olcan Adın konusuda Trabzonspor'a farklı alternatifler sunmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili kulübün olcan icin 6 milyon euro seviyelerinde bonservis bedeli talep etmesi, Beşiktaş'ı bazi futbolcuları takasta kullanmaya yönlendirdi.

Yonetim, Olcan karşılığında 1 yıl daha sözlesmeleri bulunan Holosko ve Sivok'u Trabzonspor'a teklif ederek, 2 milyon euro da ücret ödemeyi gündemine aldı. Yeni sezonda teknik direktor Bilic'in kadrosunda ilk tercihleri olmayacak Sivok ve Holosko konusunda Trabzonspor'un tavrı ise henüz netleşmedi.

Önümüzdeki hafta içinde bordo mavili yonetimle masaya oturacak olan siyah-beyazlilar, Olcan için hazırladıkları teklifi sunacaklar. Trabzonspor ile anlaşılması halinde Olcan ile temasa geçecek olan yöneticiler, milli futbolcuya 4 yıllık sözleşme önerecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...