Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'nin iki numarasından çarpıcı açıklama

/ Kaynak: AA
AK Parti'nin iki numarasından çarpıcı açıklama

Politika Haberleri  / AA

AK Partili Mehmet Ali Şahin: 'Türkiye'ye başkanlık sistemini getireceğiz. Başbakanımız Erdoğan, başkan olarak, 2023 yılına kadar hizmet edecektir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin: 'Ben adayım derse kaya gibi arkasındayız' diyen Şahin şöyle devam etti: "Türkiye'ye başkanlık sistemini getireceğiz. Böylece cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Erdoğan, aynı zamanda partili bir kişi olarak, başkan olarak, milletimize 2023 yılına kadar hizmet edecektir" dedi.

KAYA GİBİ ARKASINDAYIZ

Şahin, Ak Parti kadrolarının, Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanı görmek istediğini vurguladı.

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben adayım' derse, AK Parti olarak kaya gibi arkasındayız. Çankaya'ya çıkartmak ve halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak Çankaya'ya oturtmakta kararlıyız. "Tayyip Erdoğan aday olmasın çünkü diktatörce davranıyor, gerginliklere yol açıyor' diyorlar. nbsp; Bunu söyleyenlere buradan sesleniyorum. Bu sözde samimiyseniz, onun adaylığını desteklemeniz lazım çünkü bu millet bir diktatöre asla oy vermez. Bu millet Tayyip Erdoğan'ın ne olduğunu, bu ülkeye ne yaptığını çok iyi biliyor. Demokrat olduğunu, insan haklarına ne kadar değer verdiğini bu millet yakinen biliyor."

TÜRKİYE'YE BAŞKANLIK SİSTEMİNİ GETİRECEĞİZ

Partisinin tüzüğünü hatırlatan Şahin, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmaması durumunda, 2015'te yeniden milletvekili ve başbakan seçilemeyeceğini anlattı.

"Yok öyle yağma, Tayyip Erdoğan bu millete hizmete devam edecek. Hem de cumhurbaşkanı olarak devam edecek" diyen Şahin, "2015 seçimlerinde AK Parti'yi parlamentoya daha güçlü şekilde sokarak, Anayasa'yı değiştirip, Türkiye'ye başkanlık sistemini getireceğiz. Böylece cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Erdoğan, aynı zamanda partili bir kişi, başkan olarak, milletimize 2023 yılına kadar hizmet edecektir" şeklinde konuştu.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...