Ahmet Çakar'a ağır sözler: Zavallı!

/ Kaynak: DHA
Ahmet Çakar'a ağır sözler: Zavallı!

SPOR Haberleri  / DHA

Fethiyespor'da yeniden kulüp başkanı seçilen İsmail Öztürk, lacivert-beyazlı ekip için 'İnşallah küme düşer' diyen Ahmet Çakar'ı sert sözlerle eleştirdi.

FETHİYE - Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan Fethiyespor Kulübü Genel Kurul Toplantısı'na 442 üyeden 189'u katıldı. Tek listeye gidilen seçimde tüm üyelerin oyunu alan İsmail Öztürk, yeniden başkanlığa getirildi.


1. Lig'e son veda Fethiyespor'dan
Onursal başkan olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, kulübün antrenman sahası sorununun yeni sezonda çözüleceği müjdesini verdi. Ovacık'ta, Ölüdenizspor'a ait futbol sahasının Fethiye Belediyesi'nin kontrolüne geçtiğini belirten Başkan Saatcı, sahanın kısa zamanda Fethiyespor tesislerine dönüştüreceğini söyledi. nbsp;


AHMET ÇAKAR'I ELEŞTİRDİ nbsp;
Başkan İsmail Öztürk, yeni sezonda kulübü yeniden PTT 1. Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını kaydetti. nbsp;Fethiyespor'un, 'Yüce Atatürk ' tişörtüyle sahaya çıkması üzerine açıklamalarda bulunan yorumcusu Ahmet Çakar'a yüklenen Öztürk, "Adını ağzıma almayacağım, çok zavallı bir adamın, 'İnşallah düşerler' demesine çok üzüldüm. Ama sizin için değil, o televizyonda konuşan eski hakem bozuntusu için ölsem de bu takımı PTT 1. Lig'e tekrar çıkaracağım" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...