İşte Şenol Güneş'in ilk sürpriz transferi!

İşte Şenol Güneş'in ilk sürpriz transferi!

SPOR Haberleri

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in, yönetime Gustavo Colman'ın alınması yönünde rapor verdiği belirtildi.

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Bursaspor ile Süper Lig'e geri dönen Şenol Güneş, transfer çalışmalarına da başladı ve yönetime istediği isimler hakkında ilk raporunu verdi. Tecrübeli teknik adamın istediği ilk ismin, Trabzon'dan eski öğrencisi olan Gustavo Colman olduğu kaydedildi. Trabzonspor'da Şenol Güneş ile birlikte kariyerinin en başarılı dönemlerinden birini geçiren Arjantinli için girişimlere başlamaya hazırlanan Bursaspor'un, 29 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euroluk bir teklif hazırladığı belirtildi. Bordo-macili ekibin de bu sezon elden çıkarmayı planladığı Colman için, Bursaspor ile birlikte yurtdışından gelen birkaç teklifi değerlendirmeye alacağı ve en uygununu kabul edeceğiifade edildi.


TRABZON'DA 5. YILINI TAMAMLADI
2008/09'da geldiği Türkiye'de 5 sezon geçiren Tangocu, bu sezon yaşadığı sorunlar nedeniyle fazla şans bulamadı. Süper Lig'de sadece 16 maçta, 1139 dakikalık bir süre alan Colman, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. nbsp;Trabzon kariyerinde tam 205 maça çıkarak, bordo-mavili kulübün en çok oynayan yabancıları arasına giren Arjantinli oyuncu, 24 gol ve 46 asistlik bir skor katkısı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...