Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölüm secdede yakaladı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Ölüm secdede yakaladı - İZLE

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bartın'da Cuma namazı kılarken kalp krizi geçirdiği bildirilen bir vatandaş hayatını kaybetti.

Bartın'da Merkez Arap Camiinde Cuma namazı kıldığı sırada kalp krizi geçirdiği öğrenilen Hasan Özgür, secdeden kafasını kaldıramadı. Bu sırada ilk dakikalarda dua ettiği sanılan Özgür, secdede uzun süre beklemesi üzerine yanında namaz kılan bir kişi tarafından fark edildi. Durumu fark eden Cami cemaati, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ambulans gelene kadar hareketsiz yerde yatan Özgür'e Camii İmamı ve vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Hasan Özgür'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özgür'ün olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi.

YÜCEL KOÇ: "ALLAH HERKESE BÖYLE ÖLÜM NASİP ETSİN"
Olay sırasında camide olan ve baygınlık geçiren Hasan Özgür'e yardımcı olmaya çalışan Yücel Koç, olayı şöyle anlattı: "Cuma Namazı kılındıktan sonra Öğle namazının son sünneti kılındığı vakit Cami içerisinde bir hareketlenme olduğunu fark ettim. Son sünneti hızlı bir şekilde kılarak fenalaşan amcanın yanına gittim. Kalp krizi geçirdiği düşündük ve Cami İmamı 112 Acil Servis ekiplerini arayarak olay yerine çağırdı. Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık fakat baygın halde yerde yatan amca için elimizden pek fazla bir şey gelmedi. Amcamız mübarek üç aylarda ve mübarek Cuma namazında, güzel bir iş yaparken hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin, Allah yakınlarına sabır versin. Allah herkese de böyle bir ölüm nasip etsin" dedi.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...