O köyden sadece 4 seçmen sandık başına gitti

/ Kaynak: AA
O köyden sadece 4 seçmen sandık başına gitti

YAŞAM Haberleri  / AA

30 Mart'ta muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan ve 6 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı o köyde bugün 4 seçmen oy kullandı.

Şanlıurfa'nın Yuvacalı köyünde, 30 Mart'ta muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 6 kişinin ölmesi, 4 kişinin yaralanması üzerine iptal edilen seçim yenilendi. Köyden sadece 4 seçmen oy kullandı.Hilvan ilçesine bağlı Yuvacalı köyünde, 30 Mart'ta muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan ve 6 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavganın ardından iptal edilen seçim yeniden yapıldı.Güvenlik gerekçesiyle ilçe merkezine alınan seçim için Ülkü İlkokulu'nda sandıklar kuruldu. 256 seçmeni bulanan köyden sadece 4 kişi oy kullandı. Diğer seçmenler ise sandık başına gelmedi. Böylece seçimi 4 oyla Mehmet İpar kazandı. Polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için okulda geniş güvenlik önlemi aldı. Yuvacalı köyünde, 30 Mart'ta gerçekleştirilen muhtarlık seçimlerde oy verme işlemi sırasında iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, aralarında nbsp;muhtar adayı olan Ethem Çelik ile Suphi Tanık'ın bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...