Trabzonspor'da ibre Halilhodzic'e döndü

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da ibre Halilhodzic'e döndü

SPOR Haberleri  / DHA

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımın başına tecrübeli bir teknik adamı getirmek isteyen Trabzonspor'da ibre Halilhodzic'e döndü

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımın başına tecrübeli bir teknik adamı getirmek isteyen bordo-mavililer, Lucescu görüşmelerinde aşama kaydedemeyince ibreyi Halilhodzic'e çevirdi. nbsp;Trabzonspor'da teknik direktör belirsizliği her geçen gün artmaya devam ediyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı ile yola devam edilip edilmeyeceği yönünde net bir açıklama yapmayan ancak dün yapılan divan genel kurulunda, "Takımımızın olacak olan hocasıyla birlikte gelecek sezon için çalışmalarımıza başladık" ifadesini kullanan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, ünlü teknik adam Mircea Lucescu'yla yaptığı görüşmelerde aşama kaydedemediği öğrenildi. Bu yüzden ibreyi Cezayir Milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Vahid Halilhodzic'e çeviren Hacıosmanoğlu'nun, Boşnak teknik adamla yapılan görüşmelerde ise önemli mesafe kaydettiği belirtildi.

BAMBA SEVİNDİRDİ

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun devre arasında yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalan Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, dün akşam Fildişi Sahili'nin Bosna Hersek ile oynadığı hazırlık maçında 90 dakika görev yaptı. Bordo-mavili takımın Dünya kupasında sergileyeceği performansın ardından satmayı düşündüğü Bamba'nın iyileşmesi Trabzonspor'da yüzleri güldürdü. Bu arada Bamba ile birlikte geçtiğimiz sezonun son haftalarında sözleşmesi feshedilen Zokora da 90 dakika görev yaptı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...