Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Yardımcısı Arınç nikah şahitliği yaptı

/ Kaynak: AA
Başbakan Yardımcısı Arınç nikah şahitliği yaptı

YAŞAM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Arınç, TFF İcra Kurulu üyesi Koşar ile iş adamı Pekcan'ın çocuklarının nikahında şahitlik yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TFF İcra Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın kızı Eda Nur ile Manisalı iş adamı Halil Pekcan'ın oğlu Ahmet'in Anemon Oteli'ndeki nikah törenine katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün kıydığı nikahta konuşan Arınç, iki değerli insanın yetiştirdikleri iki güzel evladın nikahında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İslam inancına göre dünyada mutlu, doğru hayat sürenlerin, yanlış iş yapmayanların ahirette de birbirine arkadaş olacağını ve orada daha güzel yaşama devam edeceğine dikkati çeken Arınç, şöyle konuştu:

"Toplum hayatını ayakta tutan, mutlaka ailenin güçlü temeller üzerinde yükselmesidir. Bunlara çok ihtiyacımız var. Aile ne kadar sağlam, güçlü olursa toplum da o kadar sağlam, güçlü olur. Rabbim mahcup etmesin, utandırmasın. Aile, evlilik hayatı bizim için çok önemli. Bu gençler Peygamberimizin sünnetini yerine getiriyorlar. Rabbim kem gözlerden saklasın. Allah birbirlerini daha çok sevmeyi, sadakat göstermeyi nasip etsin."

Arınç, çiftin birbirinden hayırlı evlat sahibi olması temennisinde bulundu.

Arif Koşar'ın bir yanının da TFF'de olduğunu anımsatan Arınç, "Milli takım, Fatih Terim geldikten sonra tozu dumana kattı. Şimdi önünde Amerika'sı var. Onu da yenerse önü açık. Milli takım, Soma'da yaşadığımız faciadan sonra şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etmekle, aileleriyle kucaklaşmayla örnek bir dayanışma sergilediler. Milli takımı Soma'ya getiren de Arif arkadaşımız" şeklinde konuştu.

Nikahı kıyan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü tebrik eden Arınç, evlilik cüzdanını Eda Nur Pekcan'a verdi.

Çiftin şahitliklerini, Başbakan Yardımcısı Arınç ile TFF Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Namet Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Kayar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek ile eski TFF Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...