Demet Akalın: Serdar Ortaç cimri!

Demet Akalın: Serdar Ortaç cimri!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı mekanda gazetecilerle sohbet etti. Serdar Ortaç hakkında ise yine cimri dediç

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Nossa Costa'da hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık 550 kişinin izlediği konser öncesi gazetecilerle sohbet eden Akalın, yakın dostu Serdar Ortaç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beş haftadır listelerde bir numara olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, Ortaç yüzünden liderliği kaybedebileceğini söyledi: "Albümünü aldım, dinliyorum; henüz favorim yok. Ortaç'ı 20'nci yılı olduğu için aldım, düğününe de gidemeyeceğim zaten" dedi.


"SERDAR CİMRİ"
Demet Akalın, 6 Haziran'da Chloe Loughnan ile evlenecek olan Ortaç'ın düğün tarihini de eleştirdi: "Hafta sonuna düğün mü konur? Sanki biz gidemeyelim diye yapıyor. O gün konserim var. Pek çok kişi de aynı sorunu yaşayacak." Akalın, gazetecilerin "Düğün için ne hediye aldınız?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Bir düşüneyim; Ortaç, evlendiğimde ve Hira doğduğunda bana ne takmıştı? Hiçbir şey takmadı, sadece çiçek gönderir. Adam cimri, sadece sevgililerine cömert."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...