Ünal Aysal: 'Kararım kesin'

Ünal Aysal: 'Kararım kesin'

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, '2016'da bırakacağım" dedi ve ekledi: Herkesin zamanı gelince yerini direnci daha sağlam kişilere devretmesi gerekir" dedi.

Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin katılımıyla yapıldı. Lisenin İstiklal Caddesi'nde merkezinde yapılan pilav gününe, Aysal'ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, eski yöneticilerden Ali Dürüst ve okuldan mezun olanlar katıldı. Bu yıl 80.'si gerçekleştirilen pilav gününde 50. yıl mezunlarına plaket verildi. Başkan Ünal Aysal, tek vücut olduklarını ve gücü buradan aldıklarını söyledi. Daha önce 2016'da başkanlığı bırakacağı yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Ünal Aysal, "Süreklilik her branşta önemli. Yalnız sporda değil, iş ve özel hayatta da... Gerekli yatırımları zamanında yapmamız gerekiyor. Galatasaray'ın sürekliliği, gelen nesillerin diğerlerinin yerini alabilmesinden kaynaklanıyor. Güç kaybettiğimden değil, gençlerin biraz daha yorulan ekibin yerini alması ve Galatasaray'ın en yüksek düzeyde bunu yansıtması şeklinde düşüncem. Herkesin zamanı gelince yerini daha güçlü ve direnci sağlam kişilere devretmesi, görevin en önemli unsurudur. Kararımda değişen bir şey yok" ifadelerini kullandı.
Tek vücuduz
Pilav günlerinin Galatasaray'daki kardeşliğin, dostluğun ve devamlılığın en açık göstergesi olduğunu vurgulayan Aysal, "Bu manzara da bunu temsil ediyor. Biz tek vücuduz, gücümüz buradan geliyor. Gücümüzü böldüğümüzde kaybederiz. Bunun farkındayız" diye konuştu. nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...