Fatih Terim ''Yorulduk''

/ Kaynak: İHA
Fatih Terim ''Yorulduk''

SPOR Haberleri  / İHA

Terim, ABD'ye 2-1 mağlup olunan hazırlık maçının ardından 'Fiziksel ve zihinsel olarak artık son noktaya geldiğimiz görünüyor. Yorulduk bugün görünen oydu'

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) 2-1 mağlup olunan hazırlık maçının ardından "Fiziksel ve zihinsel olarak artık son noktaya geldiğimiz görünüyor. Yorulduk, bugün görünen oydu" dedi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, ABD'nin Türkiye'ye göre daha hazır bir takım olduğunu belirterek, "Biz hem fiziksel hem de zihinsel olarak son noktaya geldik. Buna rağmen oyuncularımdan ve turnuvadan genel olarak memnunum" diye konuştu.
"MENTAL VE FİZİKSEL OLARAK YORULMUŞUZ"
Mücadelede pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Terim, "Çok keyifli bir maç oldu, bunu kabul edelim. İki taraf da bir orada, bir burada. Golü önce biz bulsak olay çok değişebilirdi ama baştan da söyledim, biz yorulmuşuz belli. Hem mental hem fiziksel hem de zihinsel olarak. Buna rağmen çok memnunum" şeklinde konuştu.
"ÖZEL ÖNLEM ALMADIK"
Terim, ABD'li gazeteciler tarafından sorulan özel önlem alıp almadıkları yönündeki soru üzerine, "Herhangi bir oyuncu için özel önlem almadık. ABD'nin Dünya Kupası maçlarında iyi işler yapabileceğini düşünüyorum. Diri ve yetenekli oyunculara sahip bir takım" cevabını verdi.
ABD CEPHESİ
ABD Milli Takım Teknik Direktörü Jürgen Klinsmann ise güzel bir maç olduğunu belirterek, "Dünya Kupası'na kadar tam hazır olacağız. Tüm mevkilerdeki oyunculara şans vermeye çalışıyorum. Çok alternatifli olmamız gerekiyor" dedi. Altidore'nin rakip defans oyuncularını çok meşgul ettiğini vurgulayan Klinsmann, "Bu sayede Türk defans oyuncuları fazla ileriye çıkamadı. Türkiye skoru her an değiştirebilecek futbolculara sahip. Penaltı pozisyonunda bu görüldü. Bu nedenle dikkatli oynadık" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...