Yıldırım, Salih Uçan için Roma'ya yaptığı teklifi açıkladı

Yıldırım, Salih Uçan için Roma'ya yaptığı teklifi açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Salih Uçan için Roma'ya yaptığı teklifi açıkladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İtalya Serie A takımlarından Roma'ya transfer olacağı iddia edilen Salih Uçan hakkında ilk kez konuştu. Yıldırım, Salih Uçan'ı 15 milyon avrodan aşağı bir rakama satmayacağını ifade etti ve Roma'ya yaptığı teklifi açıkladı. Yıldırım, "Salih'in kalmasını istiyorum. Romalı menajeri şunları söyledim: 15 milyon euronun yarısını verin ve Salih'in bonservisinin yarısını alın. Bu teklif olmuyorsa 2 yıl Salih sizde kiralık olarak oynasın ve siz de bize her sene için 2 milyon eurodan 4 milyon euro peşin verin." ifadelerini kullandı.

VARAN 1

Her gün gazetelerde F.Bahçe ile ilgili bir sürü transfer haberi yayınlanıyor. Hangisi doğru, hangisi yanlış kimse bilmiyor. Başkan Aziz Yıldırım ile karşılaştım, "Ne oluyor?" diye sordum. En iyisini, en doğrusunu o bildiğine göre… İşte F.Bahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın noktasına virgülüne dokunmadan transferlerde merak edilen tüm konularla ilgili o sözleri:
"Salih'in F.Bahçe'de kalmasını istiyorum. Bu takımda oynayacağına da inanıyorum. Roma Kulübü'nden menajerle de görüştüm.

Onlara şunu söyledim:
İKİ SENE SONRA 20 MİLYON EURO
'Salih'i 15 milyon Eurodan aşağıya satmam. Bu rakam bu sene için geçerlidir. Bu rakam iki sene sonra 20 milyon euro olur. Bu rakam size çok geliyorsa:
1- 15 milyon euronun yarısını verin ve Salih'in bonservisinin yarısını alın.
2- Bu teklif olmuyorsa 2 yıl Salih sizde kiralık olarak oynasın ve siz de bize her sene için 2 milyon eurodan 4 milyon euro verin. Ama bu parayı peşin isteriz.' (Kaynak: Akşam)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...