Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise, minik Kemal'e ayda 4 bin dolar kira ödüyor

Hadise, minik Kemal'e ayda 4 bin dolar kira ödüyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise'nin 'İçine servet harcadım, kovsalar da gitmem.' dediği evin sahibi ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2 yaşındaki oğlu Kemal çıktı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde evleri olan Hadise, Levent'te 2 yaşındaki bir çocuğa kiracı oldu. Hadise'yi yıllardır tanırım. Akıllı kızdır. Kazandığını gayrimenkule yatırır. İlk evini doğup büyüdüğü Brüksel'de 400 bin dolara aldı. Bu evde anne-babası oturuyor. Geçen yıl da Amerika'nın en gözde tatil şehirlerinden Miami'ye göz dikti.


300 bin doları gözden çıkarıp Sibel Can'a komşu oldu. Son olarak İstanbul Rumelihisarı'nda boğaz manzaralı bir daireye 1 milyon 300 bin TL verdi. Bu evde de menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz kalıyor.


KİRASI 4 BİN DOLAR nbsp;
Uluslararası emlak yatırımcısı Hadise'nin neden 4 bin dolar verip, kirada oturduğunu benim gibi merak eden çoktur. Hadise İstanbul'a ilk geldiği yıllarda Levent'deki Loft Evleri'nden bir daire kiraladı. Yıllar içinde evin her köşesini kendi zevkine göre baştan yaptırdı. Hatta duyduğuma göre Hadise "Evin içine bir servet harcadım. Buradan kovsalar gitmem" diyormuş. Hadise'nin vazgeçemediği bu evin ilginç bir özelliği daha var.


11. Kattaki dubleks dairenin ev sahibi Cem Yılmaz. Aslında "Cem Yılmaz'dı" demek gerekir. Çünkü Ahu Yağtu'dan boşanırken bu evi oğluna verdi. Böylelikle Hadise'nin ev sahibi 2 yaşındaki Kemal bebek oldu. Çiftin boşanma protokolüne göre, Kemal bebek büyüyene kadar evin kullanım hakkı annesi Ahu Yağtu'da olacak. VATAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...