Barcelona'da sürpriz ayrılık!

Barcelona'da sürpriz ayrılık!

SPOR Haberleri

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın formasını giyen Hollandalı orta saha oyuncusu İbrahim Afellay'ın takımdan ayrılacağı belirtildi.

Hollanda'nın en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf'a konuşan Afellay'ın menejeri Rob Jansen, oyuncunun Barcelona'dan ayrılmasıyla ilgili İspanyol ekiple görüştüğünü ifade etti. Fas asıllı futbolcunun şu anda Hollanda'dan herhangi bir takıma transferinin söz konusu olmadığını belirten Jansen, "İbrahim daha genç, yurt dışında kendisini kanıtlayacak çok şeyi var" diye konuştu. Hafta sonunda eski takımı PSV teknik direktörü Phillip Cocu'yla bir araya gelen ve bu yüzden Eindhoven ekibine transfer olacağı yönünde haberlere konu olan Afellay'ı İnter ve Lazio'nun istediği belirtildi. Fas asıllı olmasına rağmen tercihini Hollanda Milli Takımı'ndan yana kullanan 28 yaşındaki Afellay, 2011 yılında transfer olduğu Barcelona'da sakatlığı yüzünden fazla forma şansı bulamadı. Şimdiye kadar 44 kez Hollanda Milli Takımı forması giyen Afellay, geçen sene Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04'te kiralık oynamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...