İhlas Vakfı 'Kayserililer Buluşması' gerçekleşti

İhlas Vakfı 'Kayserililer Buluşması' gerçekleşti

GÜNDEM Haberleri

Kayseri İli Yardımlaşma Derneği İstanbul Şubesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Geleneksel Kayserililer Brunch'ı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün seyahatte olması sebebiyle katılamadığı bruncha, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserili milletvekilleri, Kayserili işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. İhlas Vakfı'nda bu önemli buluşmaya Kayserili olan Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay ve İletişim Koordinatörü Şaban Çakır katıldı. nbsp;İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay, Kayserililer buluşmasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Soma'daki maden faciasından dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Okyay; daha sonra TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile karşılıklı görüşmelerde bulundu. nbsp;Okyay; Kayserili olarak Kayseri'nin güzide insanları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Kayseri'deki gelişimi dikkatle takip ettiğini belirten Okyay, Kayseri'nin Türkiye'ye ekonomik katkısının her yıl katlanarak arttığına dikkat çekti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...