Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ukrayna ordusu bombalamaya devam ediyor

/ Kaynak: AA
Ukrayna ordusu bombalamaya devam ediyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Ukrayna savaş uçakları Lugansk bölgesinde Rus ayrılıkçıların yönetim binasını bombaladı. Ayrılıkçılar, 5 kişinin öldüğünü 10 kişinin yaralandığını duyurdu.

Ukrayna ordusu, Lugansk'ta ayrılıkçıların yönetim binasını bombaladı. Doğu kentlerindeki ayrılıkçılara yönelik operasyon başlatan Ukrayna ordusu gün boyu kritik noktaları ateşe tuttu.
Ukrayna savaş uçakları akşam saatlerinde Lugansk'taki Rus yanlılarının yönetim binasını bombaladı. Ayrılıkçılar saldırıda 5 kişinin öldüğünü, 10 kişinin yaralandığını duyurdu.
Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gelirken, binada başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Ordu ile ayrılıkçıların çatışmasından, siviller de etkilendi. Bazı Lugansklılar sığınaklara inerker bazıları da evlerini terk ederek güvenli bölgelere gitmeye çalıştı.
Lugansk'ta, yaklaşık 200 Rusya yanlısı ayrılıkçı, sabah saatlerinde Ukrayna'ya ait bir sınır karakoluna saldırmış, uzun süren çatışmalarda çok sayıda kişi hayatını kaybetmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...