Milliler güldürdü

/ Kaynak: İHA
Milliler güldürdü

SPOR Haberleri  / İHA

U19 Türkiye Milli Takımı, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur 4. Grup maçında deplasmanda İzlanda Cumhuriyeti'ni 4-3 mağlup etti.

Dublin'deki University College Stadı'nda oynanan karşılaşmada ay-yıldızlıların gollerini 5.dakikada Enes Ünal ile 32, 78 ve 89.dakikada Batuhan Altıntaş kaydetti. İzlanda'nın gollerini ise 17.dakikada Omarsson, 29. dakikada Finnbogason ve 90+4. dakikada Elis Omarsson attı.

Batuhan Altıntaş hat-trick yaparak milli takımdaki gol sayısını 9'a, U19 Milli Takımı ile attığı gol sayısını da 4'e çıkarmış oldu.

Grupta oynanan günün diğer maçında ise Sırbistan, ev sahibi İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup etti. Bu sonuçlarla grubu 7 puanla lider tamamlayan Sırbistan, 2014 U19 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Aynı puanı toplamayı başaran Türkiye ise gol averajı ile grup ikincisi olarak elendi.

Elit Tur maçlarında gruplarını lider bitiren Ukrayna, Bulgaristan, İsrail ve Sırbistan 19-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek finallere katılmaya hak kazandı. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak Macaristan, turnuvaya direkt olarak katılacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...