Taksim'de trafik kazası!

Taksim'de trafik kazası!

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu'nda süratli olduğu ileri sürülen motosikletli önünde seyreden ve sağa dönüş yapmak isteyen bir servis minibüsüne çarptı.

Kazada yola savrularak yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay, Tarlabaşı Bulvarı Okmeydanı istikameti üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Z.K. yönetimindeki 34 FD 7029 plakalı servis minibüsü Okmeydanı istikametinde ilerlerken sağa dönüş yapmak istedi. Bu sırada hemen arkasından gelen ve süratli olduğu iddia edilen Can Ö. yönetimindeki 34 JR 0940 plakalı motosikletli, minibüsün sağ ön kaportasına çarptı. Kazanın etkisiyle motosikletten düşerek yola savrulan Can Ö. yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Can Ö., daha sonra ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan şahsın hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. nbsp;Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...