'Beylikdüzü'nün senaryosunun birlikte yazacağız'

'Beylikdüzü'nün senaryosunun birlikte yazacağız'

GÜNDEM Haberleri

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde oturan ulusal basın mensuplarıyla Ala Nazik Restaurant'ta bir araya geldi.

Gazetecilerle akşam yemeğinde buluşan İmamoğlu, "Birlikte beyin fırtınaları yapacağız. Her basın mensubumuz birikimini bu kente katsın istiyoruz. Biz şehircilik bakımından en iyisini yapmak için çalışırken, sizlerle de en iyi iletişim ve diyoloğu kuran bir belediye olacağız" şeklinde konuştu. Ulusal basın mensuplarına Ala Nazik Restaurant'ta verilen akşam yemeğinin nbsp;gündemini yerel yönetim ve basınla olan ilişkiler oluşturdu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ağırladığı misafirlerine karşılıklı işbirliği ve dayanışma içinde hareket edeceklerini ifade ederek, nbsp;gazetecilik mesleğinin hizmetlerin halka taşınma noktasında önemli bir köprü görevi gördüğünü belirtti. 24 yıldır Beylikdüzü'nde yaşadığını, şehrin büyümesine an be an tanık olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İmamoğlu, "Belediye olarak biz hizmet üreteceğiz. Ancak basın mensuplarının da şehirleşmeyi, belediyeciliği takip etmesi, hizmetlere dikkat çekmesi gerekir" diye konuştu.


"%74 Oranında Memnuniyet Sağladık"
Belediye Başkanı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kazandıkları seçimin başarısının tamamen yereli hissetmeye ve iyi tanımaya, yerele odaklı çözümler sunmaya bağlı olduğunu söylediği toplantıda vatandaşın ciddi takdirini kazandıklarını, esas hazırlıklarının 5+5 yıllık bir planla, Beylikdüzü'nü İstanbul'un en iddialı ilçelerden biri yapmak olduğunu kaydetti. Başkan İmamoğlu, bu hedefi de vatandaşlarda aidiyet duygusu oluşturacak sağlayacaklarını, ilçeye kent tasarısının önemli başlangıcı olacak Cumhuriyet Bulvarı projesini kazandıracaklarını duyurdu. Seçimin 35. gününde yapılan kamuoyu araştırmasında ise %74 seçilmesinden memnunun diyenlerin oranın çok değerli olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Bu oran benim daha çok çalışmam gerektiğini gösteriyor" dedi.


"Ezberbozan Bir Belediyecilik Yapacağız"
Beylikdüzü'nün, 14 km sahili, E-5'e olan cephesi, yeşili, sahili, sanayisi, yat limanı ve diğer ekonomik dinamikleriyle butik bir ilçe olduğunu da dile getiren Başkan Ekrem İmamoğlu "Kurumsal, örnek bir belediye yapısını oluşturup, ilçeye daha değer ve nitelik katmak için çalışacağız. Ezber bozan bir siyaset ve belediyecilik yapacağız. Beylikdüzü'nün bir merkezi, sosyal planı yok. Beylikdüzü'nün bir yaşam senaryosuna ihtiyacı var. Bu senaryoyu sizlerle birlikte, sizlerin de fikirleriyle yazacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...