Çılgın teklif

Çılgın teklif

SPOR Haberleri

Liverpool, Tottenham ve Everton Emenike, Sunderland de Sow ve Meireles için birbirleriyle yarışıyor

İngiliz devleri Fenerbahçe'nin yıldızlarına göz dikti. Liverpool, Tottenham ve Everton'un Emenike için girdiği yarışın ardından bir diğer Premier Lig ekibi Sunderland Sow ve Meireles için sarı-lacivertlilerin kapısına dayandı, hem de çılgın bir teklifle. İngiliz medyasının verdiği haberlere göre kırmızı-beyazlılar Senegalli golcü ve Portekizli orta saha oyuncusu için tam 22 milyon avroyu gözden çıkardı. Bu sezon TV yayını ve sponsorluk gelirlerinden 90 milyon avro kazanan Sunderland'in transfer listesinin ilk sırasına Sow'u yazdığı ve Senegalli golcünün menajeriyle bir görüşmenin yapıldığı belirtildi. Sow'un sözleşmesindeki madde nedeniyle bu sezon maaşının 1.4 milyon avroya düşecek olmasından rahatsızlık duyduğu ve Premier Lig'in hayalini kurduğu biliniyor.
Meireles sıcak bakıyor nbsp;
Öte yandan Raul Meireles de İngiltere'ye dönmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'ye Chelsea'den gelen Portekizli, yeteri kadar forma şansı bulamadığı düşüncesiyle takımdan ayrılmak istiyor. Eski hocası Rafael Benitez'in İnter'e çağırdığı Meireles'in Fenerbahçe Yönetimi'nden izin istediği biliniyor. Önceliği İtalya olan Portekizli yıldızın, Sunderland'in teklifini de değerlendirmeye aldığı belirtiliyor. Bu arada İngiliz ekibinin sadece Sow ve Meireles'e değil Caner'e de yakın ilgi duyduğu, ancak çok güçlü talipleri nedeniyle milli oyuncuyu teklif paketinden çıkardığı öğrenildi. Sow için 17 milyon avro fiyat belirleyen Fenerbahçe, Ersun Yanal'ın tercihi doğrultusunda karar verecek. Ya Emenike ya da Sow satılacak.
nbsp;M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...