Esad sonunda ortaya çıktı!

Esad sonunda ortaya çıktı!

DÜNYA Haberleri

Suriye'de bugün devlet başkanlığı seçimi var. Yönetimin kontrolü altında gerçekleşen seçimde Beşşar Esad da, eşi Esma Esad'la birlikte oyunu kullandı.

Suriye'de Beşar Esad'in devlet başkanlığı seçimi için rejimin elinde bulunan bölgelerde oy verme işlemi Sabah saat 07.00'de başladı.
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad'la birlikte oy verdiği fotoğrafları Fransız haber ajansı AFP, aboneleriyle paylaştı.
Suriye rejimi, seçimleri ülke tarihinde ilk defa birden fazla aday yarıştığı için "demokratik" olarak nitelendiriyor. Muhalifler ise, seçimi "kanlı seçim" ve "düzmece" olarak adlandırıyor.Halk oy verme merkezine sadece kimlik kartlarıyla gidiyor. Başkent Şam'da halk meclisinde kurulan sandık başına gelen Esad yanlıları, devlet başkanlarını seçmek için sandık başına geldi. Ülkede oy işlemi rejimin kontrolünde olan bölgelerde yapılırken, toplu taşıma araçlarının halka hizmet vermeyeceği ifade ediliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...