Araçların selde kağıt gemi gibi sürüklendiği an- İzle

/ Kaynak: DHA
Araçların selde kağıt gemi gibi sürüklendiği an- İzle

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Dün akşam İstanbul'daki yoğun yağış sırasında Kurbağalıdere'ye sürüklenen araçlarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kadıköy'de bulunan Kurbağalıdere taştı. Taşmanın etkisiyle dere kenarında park halinde bulunan iki araç, akıntının etkisiyle taşan dereye sürüklendi. Büyük hasar gören araçları dereden çıkarmak için bugün çalışma başladı. Araçlar vinçler dereden çıkarıldı. nbsp;Araçlardan birinin sahibi İbrahim Tiryaki, "Hasanpaşa'da park halindeyken sel sürüklemiş, Hasanpaşa'dan buraya kadar getirmiş, Kadıköy Evlendirme Dairesi'nin oraya kadar. Biz akşam arabayı almaya gittiğimizde fark ettik. Bir saat filan Kadıköy bölgesinde aradık. En son aracımızı burada bulduk" dedi.
Diğer aracın sahibi olay yerine gelmedi
Bu arada dün araçların Kurbağalıdere'de sürüklenmesiyle ilgili cep telefonuyla çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Sürüklenen araçlardan birinin derenin üstünden geçen köprüye çarptığı görülüyor.


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...